Saturday, 31 March 2012

UTOPIA-mencintaimu sampai mati

RINDU kat kau :)


Asalamulaikum korang ? huhu amacam sekarang ? sehat kew tak nie ? hehe risau pulak aku nie kan? same loat jew, haha .. okey PENAT gile lah ! arggh ,baru lepas update diari tuh haaa tengoklah kat bawah tuhh. .tak cantik mane pon . . lame jugak tak tulis diari , sekali tulis haa amek kaw ! ahahah





  Macam best jew tengok kan ? ? memang best sangat lahh , belom tengok isi dye mcm mane lagi kan ? , , .



 
hahahahahahahahahaha segan lah , :) kesah pulak aku kan ? ?hahahah, nak tengok isi dlam dye tak ? ? ? hahahah jeng-jeng , jap2 tamo bagi org len tengok taw ? ? okey , amacam ? betting ? ?hahah joke jew. . tuh pon nak amek hati sangt. kan? hahahahah  :P  dahh tuh haa tengok lah !  *_*
 
seriusly RINDU sesanggat nan bie aku yang dlu :( , aku rindu sesangat ! :(
rindu nk panggil kau bie  lagi :'(

  tapi kenape bilew aku tengok pic nie , kadang-kadang nak nagis pon adew , tp tak pew , aku redha dengan apew yg terjadi kat diri aku :( . .bile aku lepak nan member2 lelaki semalam , sumpah aku tak perasan adew sorang suke kat aku , tp bile aku tau sorang mamat nie dah luahkan perasaan dye kat aku , aku nak nagis semalam bile aku takod aku tak boley sayang dye mcm mne aku sayang kat kau ayap :( , sumpah ! aku tak tahu kenape aku tak boley lupe kat kau lagi ..  .walaupon aku nak benci kat kau , tapi perasan benci tuh langsung tak wujud dlam hati aku nie, aku sedih sesanggt bile teringat kat kau . .sumpah sedih :'(
 Hope lepas nie aku boley tengok kau bahagia walaupon aku tak bahagia . .Bye .


Friday, 20 January 2012

~ Saye Rindu Awak Yang Dulu :"(


        okey ! mule-mule saye nak mintak maaf kat awak because masukan pic awak tanpe izin taw  heheehe  :P " jangan marah"



      Hey u all sume (': . ari nie Saye nak update pcal someone yang adew kat atas tuhh2 ..heheh...mesti koarng kenal sesanggad kat dye kan2? ? ? "cakap lahh kenal " heheh
yela orang hensome katekan..."okey2 STOP merapu k awien " dye nie saye penah  sayang gegilew sesanggad taw " cewahh2 kemain lagi aku nie kan"..okey ! jujurlah saye cakap , seumur hidup saye , saye takk pernah sayang seseorang yang bukan muhrim saye taw ," cewah ayat macam ustazahlahh pulak  main muhrim2 bagai huhuhu"..Dye hadir dalam hidup saye selalu buad saye happy always (=..dye tuh terlalu care pasal saye.. dye amat bermakne dalam hidup saye...tp sekarang dye dahh jadi hakk milik owg len..sampai sekarang saye still sayang sanggad kat dye..walaupon saye cube lupekan dye  , tapi takk bermakne saye terpakse benci kat dye kan ? ? ?...

  • AHMAD ASYRAFF
    ................Saye takk pernah STOP sayangkan Awak taw <3 , " maaf ! saye tahu , saye memang takk layak untuk Awak lagi kan wak )':urm yela , lagi pon awak kan dahh berpunyekan , soo mustahilkan untuk awak nak kembali kat saye balek kan? ?takkk pew lahh wak , saye faham dan saye takk nak ganggu hubungan awak lagi...cukuplahh sekadar saye dapat tengok awak bahagia dari jauh jew okey sayang <3.....
    Saye nakk awak tahu yang saye sayang sesanggad kat Awak  ( SUMPAH ! saye sayang kat awawk lagi ) :'(, .Saye nakk benci awak , tp saye takk boleh wak :'( ,Awak selalu buad saye saket hati kan ? tapi saye masih mahu sayangkan awak kan ?? apew lahh saye nihh kan...urmm Saya nak awak tahu yang saye masih suke kat awak ,  maafkan saye kerane terlalu mencintai awak <3....saye selalu teringat kate-kate awak " WALAUPUN BIE YANG CARI ORANG LAIN , TAPI BIE NAK AYANG TETAP JADI MILIK BIE , MACAM MANE PON , BIE TETAP MILIK AYANG "
    Awakk.......janji awak selalu buad saye  teringat kat awak lagi :'(
    takkpew lahh wak , siape lahh saye nie kan...mybe awak dahh takk ingat  JANJI-JANJI kite dulu kan , it' ok kod bagi saye...
    If awak dahh bahagia dengan someone , saye hanye mampu berdoa supaya hubungan awak kekal....Insyallah...AMIN....:)
    Saye harap awak gembira bersame dye......

: cerita tentang saye~ :')


Hello everyone .

               Name : Nur Mazuine Binti Ithnin
Age : 17 years old
Birthday : 080295

Address : Kampung Padang , Malacca 
School : Methodist Girl Secondary School 
Bff : Fatira  , Fatin Alina , Nur Fazeera , Nyscha , Hairul Fatin Nabila and Nur Athirah 

Siblings : 2 brother and 4 sister
Father's Name : Ithnin Bin Dogam
Mother's Name : Zainon Binti Alias

#Hope you can be my follower yeayy :D
That's all :-)
Thank You :-)